ADSL Modem

Zdravím potřeboval bych pomoct prosím. Máme doma nově zřízený ADSL internet od o2 modem jsem si sehnal sagem fast 840 i kdyz na neho nebyli nejlepsi hodnoceni. Ale mam problem s tim ze kdyz nainstaluju vse podle navodu tak vse bezi v poradku az na to ze se mi na plose neobjevi ikona ADSL a tim padem nemuzu napsat jmeno ani heslo :-( Nenasel sem ji ani v Program Files. Poradte nekdo prosim, ma wifina me irituje uz delsi dobu 8-)

Obrázek uživatele tatik
[33015] ADSL Modem

Pokud si pamatuju, k ADSL se nepřipojuje přes heslo. Připojit by se měl modem sám.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[33016] ADSL Modem

ale i v návodu je napsáno po nainstalování spustit ADSL přez ikonu a připojit pomocí jména a hesla. Návod je zde http://www.cz.o2.com/techzona/koncova_zarizeni/modemy/usb_modemy/sagem_f...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[33017] ADSL Modem

Jinak se modem neustále snaží neúspěšně o připojení.

Obrázek uživatele tatik
[33018] ADSL Modem

Ano, je třeba zaškrtnout uložit heslo.
Mám tomu rozumnět, že se dostanete na internet a vše funguje. Po restartu PC se již modem nepřipojí?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[33019] ADSL Modem

Ne, nedostanu se ani na internet poněvadž se mi po instalaci neobjeví na ploše Ikona ADSL připojení a tudíž nemohu napsat jméno ani heslo a připojit se. Ikona není ani v Program Files kde je vše nainstalováno.

Obrázek uživatele tatik
[33020] ADSL Modem

Zkoušel jste projet (spustit) .exe soubory v program files. Tabulku pro přihlášení lze vyvolat, ale už si nepamatuji, kde to přesně bylo. Už je to přeci jen nějaká doba.

Obrázek uživatele TheALuminium
[33021] ADSL Modem

Tak projedeme si to ještě jednou. Ta vaše ikonka se zobrazí pouze v případě, pokud máte instalační CD od O2 k danému routeru/modemu. Jenom v tom případě, že toto CD máte a nainstaloval jste ho do PC, tak tímto softwarem se můžete připojit k routeru/modemu pomocí webového rozhraní díky tomuto softwaru z CD. Takže otázka zní .... máte to CD nebo ne? :???:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.