TheALuminium na blogu PCPoradenství.cz

Třetí přednáška o skládání hudby na PC

Avatar uživatele

Po delší době se mi podařilo se konečně domluvit na základní škole ZŠ a ZUŠ Šmeralova 15 v Karlových Varech, kam jsem 9 let chodil, přednášku pro 7., 8. a 9. ročníky. Sice to byli pouze hudebníci, ale tato přednáška byla určena jen pro ně. Navíc by byl nedostatek počítačů.

Moje herní/pracovní sestava za 40 000,- Kč

Avatar uživatele

Nedávno jsem se rozhodl, že prodám svou starou sestavu a pořídím si novou. Bylo k tomu více důvodů a to nejen hraní nových her, ale také lepší výkon pro současné aplikace jak do školy, tak pro skládání hudby. Stanovil jsem si rozmezí 30 - 50 tisíc, ale nakonec jsem zvolil "zlatou střední cestu" a dostal jsem k 40 000,- Kč.

Windows 7 - první poznatky

Avatar uživatele

Rozhodl jsem se, že zde napíšu pár poznatků a tomto novém systému. Jelikož jsem díky škole členem MSDN, tak mám možnost si ze stránek MS stáhnout oficiální verzi Windows 7 Professional (x86) v anglickém jazyce.

Další veřejná přednáška o skládání hudby na PC

Avatar uživatele

Má další přednáška o skládání hudby proběhla 29.4.2009 v Praze v aule školy SPŠE Ječná 30. V podstatě nemám co bych napsal k obsahu, protože ten byl stejný jako na minulé přednášce.

První veřejná PCP prezentace

Avatar uživatele

Jelikož jsem na BLOG doposud nic nepřidal, tak využiji této příležitosti, a jelikož nedávno proběhla naše první veřejná prezentace v Karlových Varech, tak bych vám tímto chtěl přiblížit, jak vypadala a o čem byla.